Въпроси

Често задавани въпроси

Намерете отговори на най-често задаваните въпроси, а ако имате допълнителни запитвания - не се колебайте да се свържете с нас!

Как да запазя час?

Запазването на час за консултация и преглед при Д-р Красимирова се извършва чрез предварително обаждане на телефон 0888 491 956 /0700 16 449 или на място в клиниката на адрес ул. Криволак 7, град Сливен.

Да се храня ли преди прегледа?

Приема на храна непосредствено преди теста не е проблем. Единственото изискване е да сте приели достатъчно вода и да сте добре хидратиран.

Колко време продължава прегледът?

Отделете си 1:30 - 2 часа, което време включва създаване на медицинско досие , измерване, преглед , консултация с Д-р Красимирова , изготвяне на хранителен режим.

Кога ще получа своят режим?

Първият хранителен режим - веднага, а всеки следващ се изготвя след проследяване на прогреса от Д-р Красимирова в лична или онлайн консултация.

За какво са ми нужни кръвни изследвания предварително?

ВАЖНО!!! ПРЕГЛЕД ОТ Д-р Красимирова се осъществява само с изготвени лабораторни изследвания на 5 –те кръвни показателя - HOL , LDL , GLU , TG , URCA .Може да са нужни и допълнителни изследвания в хода на прегледите ви .
Изследванията се правят няколко дни преди и не по-рано от месец преди датата на вашия преглед.Извършват се на гладно сутрин и след 12 часов гладен интервал в близка до вас лаборатория , т.е . преднта вечер ядете най-късно до 20-21 часа .В деня на прегледа изследванията трябва да са готови и да ги носите с вас . НЕ ги правете в деня на прегледа ви , рискът да не са готови за вашият час е голям . Преглед без нужните изследвания е невъзможен . Асистентите на др Красимирова ще ви напомнят и доизяснят преди прегледа.

Какво да нося със себе си?

Носете с вас всички медицински документи , с които разполагате - епикризи , лабораторни изсл, амбулаторни листи от медицински прегледи , рецептурна книжка или рецепти. Ако има шанс да забравите или объркате терапията си , моля вземете с вас и лекарствата си. Информацията за здравното ви състояние е ценна и я съхраняваме във вашето досие в Кокон Кардио Клиник.