Грижа за Вашето здраве на топ ниво

Диетология

 • Измерване на теглото – Бодиимпедансметрия със Сегментен анализатор – електронен метод за изследване на телесния състав с апарат , който установява точното тегло и изчислява индекса на телесна маса, както и количеството на телесни мазнини и течностите в организма, съпоставяйки ги със съответните норми и индекса на телесна маса (BMI).
 • Методиката ВЕГА ТЕСТ - чрез Vega Test Expert за определяне периодичната поносимост на организма към различни храни и алергени./
  Вега тестването произхожда от електроакупунктурата. Пациентът държи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка (B11) се поставя друг накрайник с формата на писец.Определя се IR индекс на резонанс- индивидуалния отговор на организма към даден дразнител- в нашия случай съответната ампула .Ампулите с извлеци от храна, напитки, консерванти, дори лекарства и се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат веднага .
  Vega test процедурата е безполезнена , безвредна и показана за хора от всякакви възрасти.Кой не може да си прави вегатест? Само хора с пейсмейкЪри (изкуствен водач на ритъма).
 • Кръвен тест за хранителна нетолерантност - с периферна кръв
 • Генетични тестове за хранителна нетолерантност
 • Тест за липса на витамини, биоминерали, консерванти, оцветители, полени

Кардиология

За всички кардиологични пациенти на Кокон Кардио Клиник, предлагаме следните процедури:

 • Възможност за кардиологичен преглед
 • ЕКГ
 • Ехокардиография
 • Холтер ЕКГ
 • Холтер RR

 

Суплементация

Възможност след преледа ви да се изготви план за алтернативно лечение на конкретния медицински проблем чрез промяна на начина ви на живот , съчетан с тинктури , билкови хранителни добавки или конвенционална медицинска терапия

detox-tea

Авторски продукти

Детокс чай , Слабителен чай, чай Целулит , чай Силует - специално разработени с цел пречистване на тялото от токсини и вредни вещества.

Спомагат за ускоряване работата на метаболизма, дренежните процеси ,тонус и усещане за лекота! Продуктите са 100% органични и съставени от билкова комбинация по рецепта на Др. Красимирова!

DETOX tabl by dr Krasimirova - екстракт от Зелен чай, екстракт от Магарешки бодил, Витамин С и екстракт от корен от Коприва.

 • За неутрализиране влиянието на свободните радикали в тялото
 • За цялостна профилактика и прочистване на организма
 • За поддържане на младостта на организма
 • За регенерирането на клетките
 • Продуктите не са лекарствено средство и не се използват като заместител на зравословното хранене

Книгата „ ИНТУИТИВНОТО ХРАНЕНЕ ЖИВОТ БЕЗ ДИЕТИ „ , която е в печат от началото на 2021. др Красимирова е нейн съавтор и научен редакто.  Налична и в търговската мрежа .
Продуктите не са лекарствено средство и не се използват като заместител на здравословното хранене. Може да ги намерите единствено и само в Кокон Кардио Клиник (гр. Сливен, ул. Криволак №7). За повече информация и поръчки се обадете на 0888 49 19 56, 0 700 16 449, 044 699 111.

Може да ги намерите единствено и само в Кокон Кардио Клиник (гр. Сливен, ул. Криволак №7). За повече информация и поръчки се обадете на 0888 49 19 56.

За въпроси и поръчка на книгата "Интуитивно хранене - ЖИВОТ БЕЗ ДИЕТИ", обадете се на телефон 0888 491 956

В КОКОН КАРДИО КЛИНИК описаните методики са част от диетологична консултация и/ или кардиологичен преглед от др Красимирова/кардиолог ,диетолог и експерт по диететика и хранене/, а не самоцелно изследване !!!
За повече информация 0888491956
Др Красимирова не работи с НЗОК !

Non Stop

Non Stop

5/7

Винаги в готовност

Ние от Кокон Кардио Клиник знаем, колко важно е за Вас да разчитате на компетентната помощ на специалисти. Затова и от понеделник до петък м оже да разчитате на нашата компетенция.

Waiting Times

Waiting Times

15 мин

не ви караме да чакате

Ценим както Вашето, така и собственото си време. Консултираме с Вас всяко посещение, както и прмени в графика, за да сме сигурни, че периода на изчакване в клиниката ще е максимално кратък.

Staff

Staff

2

специалиста

В Кокон Кардио Клиник ще получте професионална консултация от специалиста - Д-р Красмирова и Д-р Вълчева (за вашите кардиологични прегледи с договор с НЗОК).

Patients

Patients

6000+

регистрирани пациенти

И над 20 000 случая до момента - вашите истории. Всеки пациент има личен профил с всичко до момента - здравен статус, лабораторни изследвания, прогрес и развитие на здравните показатели, което осигурява изключителна прецизност на нашата работа.